TEKSTIL/ TRYKK

Kontaktperson Hallgeir Heltne: hallgeir.heltne@furene.no / mob; 94 02 92 44  eller Dag Mork: dag.mork@furene.no / mob; 99 16 76 90

ARBEIDSKLE

Hos oss får du kle og anna tekstil med og utan trykk. Vårt store utval av kvalitetskle kan kle opp ei kvar bedrift, idrettslag eller andre som har behov for profilkle eller arbeidstøy.

Wenaas og Strakofe er kjende leverandørar innan arbeidskle, vernesko og verneutstyr. Begge har eit breitt og godt sortiment med høg kvalitet.                                                                                  

www.wenaas.no  |  www.strakofa.no |  www.aalesund-oljeklede.no

 

SPORTS- OG FRITIDSTØY

Hos oss får du kle og anna tekstil med og utan trykk, mellom anna sports- og fritidstøy. Vårt store utval av kvalitetskle kan kle opp ei kvar bedrift, idrettslag eller andre som har behov for profilkle og fritidstøy. Vi har mellom anna t-skjorter, collegegensere, hettegensere, softshell-jakker, fleecejakker og mykje meir av høg kvalitet i vårt sortiment.

www.you.no  |   www.acodewear.com www.newport.no

 

TRANSFERMERKER

Vi har transfermerker som kan leggast på dei fleste type tekstilar. Anten produserer vi transfermerka sjølve, eller vi bestiller frå Noregs leiande leverandør av transfermerker. Vi har god og brei erfaring med trykk av transfermerker på sports- og fritidstøy, arbeidstøy, caps og luer, baggar og ryggsekkar. Og vi har merker som festar godt på arbeidstøy, tekniske og elastiske stoff og regntøy. Vi har nye varmepresser som sikrar gode resultat ved påsetting av merker. Vi kan tilby svært konkurransedyktige prisar for påsetting av transfermerker.

www.ntp.no

 

OLJEKLEDE

Furene har blitt forhandlar for Aalesund Oljeklede AS. Vi har fått inn klede til born i str 6-14 år, og vaksne i str XS- 3XL. Kolleksjonen har også eigen regnfrakk til dame. Alt kan profilerast med logo, bilde, tekst eller namn.

www.aalesund-oljeklede.no